Produkten har nu lagts till i kundkorgen Gå till kassan

Ångerrätt och retur

RETUR

Känns det inte hundra? Det är superenkelt att returnera din order till oss! Packa ner din order i en slitstark påse, tejpa igen påsen klistra fast returetiketten som följde med i leveransen och lämna till ditt postombud. När vi mottagit din retur betalar vi tillbaka till dig. Om du inte betalat skickar vi en uppdaterad faktura. 

BYTE

Satt det inte som du hade tänkt dig? och behöver en annan storlek - det är superenkelt och går fort att byta storlek eller till någon annan vara. Gör en ny beställning på det du vill ha på Brandstudios.se, din nya order kommer fram om 1-3 arbetsdagar. Returnera din order precis som vid en retur. Ditt byte behandlas som en ny order. 

 

Om du är det minsta osäker ska du direkt mejla oss Hello@brandstudios.se 

Reklamationer

Om du upptäcker att en vara är defekt eller felaktigt expedierad betalar vi alltid returfrakten. En reklamation gäller endast vid produktfel eller tillverkningsfel och om detta skulle ske så tar ni kontakt med oss via mail på hello@brandstudios.se. Bifoga om möjligt foton på defekten/felet tillsammans med en beskrivande text. Vi gör sedan ett reklamationsärende av ärendet och vid godkänd reklamation står vi på Brand Studios för returfrakten och kunden ersättas sedan av en ny vara.