Produkten har nu lagts till i kundkorgen Gå till kassan

Samsøe Samsøe

Det danska märket Samsøe Samsøe är ett ledande skandinaviskt varumärke med en unik och igenkännbar skandinavisk design som är enkel att kombinera. Med Samsøe Samsøe fixar du enkelt till den snygga och avslappnade vardagsstilen. Hos oss hittar du moderna kläder, accessoarer och skor där fokus ligger på att kunna kombinera sina olika basplagg tillsammans med resten av garderoben. Designen hos Samsøe Samsøe bygger på trender och ger dig komfortabla plagg med mycket stil, detta är ett minimalistiskt, prisvärt, funktionellt och sofistikerat mode. Tanken är att du ska kunna gå från kontoret direkt till festen utan att behöva byta om, vilket gör att Samsøe Samsøe passar bra för såväl kontoret som evenemanget.

 

Mode från Norden har blivit populärt världen över, med sin klassiska men moderna design efterfrågas den skandinaviska designen inte enbart i Europa. Hemligheten är hög kvalitet och det fina materialvalet, men framförallt är märket populärt på grund av sin höga användbarhet. Varför inte matcha kostymbyxorna med en mjuk och skön tröja eller hoodie, eller kanske en ledig T-shirt? Hos oss hittar du alltid ett brett utbud av byxor, tröjor, jackor, t-shirts och accessoarer för alla modemedvetna män. Samsøe Samsøe höjer din stil till en helt ny nivå.

 

Samsøe Samsøe är allt du kan önska dig i din garderob, så våga lek med looken och hitta din nya stil tillsammans med Samsøe Samsøe!


Sortimentet i vår markbutik i Skövde är oftast bredare